Intrusiiviset ja ei-intrusiiviset paikannusjärjestelmät jalkapallossa - Chuchat, Phatchanon (2023)
Tässä kandidaatintutkielmassa käsitellään intrusiivisia ja ei-intrusiivisia paikannusjärjestelmiä jalkapallossa. Tutkielman tavoitteena on tarkastella näiden kahden paikannusjärjestelmän käyttöä, eroja, hyötyjä ja haittoja sekä niiden tulevaisuuden näkymiä. Tutkimus osoittaa, että molemmilla järjestelmillä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, ja niiden kehitys jatkuu tulevaisuudessa.