Testiautomaation työkalut sulautetuissa järjestelmissä - Henriksson, Milla (2023)
Tässä kirjallisuuskatsauksessa esitetään 7 erilaista testiautomaation työkalua, jotka on kehitetty vuoden 2010 jälkeen ja selvitetään, ovatko ne jollain tavalla hyödyllisiä testiautomaation näkökulmasta. Tulokset osoittavat, että valitut työkalut automatisoivat monia testitasoja ja testiaktiviteetteja. Toisaalta osa tutkimuksista ei voinut esittää suoraan tutkimuskysymyksiin vastaavia tuloksia, jolloin johtopäätökset jäivät vaillinaisiksi.