Työssäoppimisen koetut merkitykset ammatilliselle kasvulle liikunnanohjauksen perustutkinto-opiskelijoilla - Kaperi, Hannele (2023)
Tämän pro gradu tutkielman tarkoituksena on selvittää, minkälaisia merkityksiä työssäoppimisen ajan kokemuksilla oli liikunnanohjauksen perustutkinnon liikuntaneuvojaopiskelijoiden ammatilliselle kasvulle. Tutkimuksen tavoitteena on tuoda esiin erityisesti liikuntaneuvojaopiskelijoiden oma ääni eli heidän ajatuksiaan, kokemuksiaan ja mielipiteitään ammatillisen kasvun kokemuksestaan työssäoppimisjaksojen aikana.