Pelitalouden monetisaatiomenetelmien kehitys 2010-luvulla - Lepola, Tero (2023)
Monetisaatiomenetelmät ovat muuttuneet paljon 2010-luvulla. Älypuhelimet ja ilmaispelit ovat tulleet osaksi arkipäivää peliteollisuudessa. Tämä tutkielma tarkastelee monetisaatiomenetelmien kehitystä ja uusista monetisaatiomenetelmistä heränneitä kysymyksiä.