Lapsen motoristen taitojen yhteys fyysiseen aktiivisuuteen - Leirisalo, Sanni; Joensuu, Heta (2023)
Tutkimuksemme tarkoituksena oli selvittää lasten motoristen taitojen yhteyttä lasten ja huoltajien arvioihin lapsen fyysisestä aktiivisuudesta.