"Olen aika monta ruohikkoa päässyt katsomaan työurani varrella" : kriittinen diskurssianalyysi miesten johtajuuden representaatioista Kauppalehti-julkaisussa - Riekki, Sini (2023)
Tutkielmassa tarkastellaan, minkälaisilla diskursseilla miesten johtajuutta representoidaan Kauppalehti-taloussanomalehdessä. Tavoitteena on selvittää, minkälaista kuvaa nämä representaatiot ja diskurssit luovat miesjohtajista sekä noudattelevatko nämä representaatiot ja diskurssit perinteisiä miehiin liitettyjä stereotypioita. Lopuksi tarkastellaan, minkälaisessa tilanteessa miesten johtajuus ilmiönä on. Aihetta tarkastellaan kriittisellä diskurssianalyysilla sekä systeemis-funktionaalisella kieliteorialla.