Veren glukoositasojen ennustaminen koneopin avulla - Mäkinen, Eeli (2023)
Tämä kirjoitelma on kirjallisuuskatsaus veren glukoositasojen ennustamiseen koneopin avulla. Tutkielma tarkastelee ennustuksesta tehtyä kirjallisuutta ja käy läpi koneopin käsitteitä liittyen aiheeseen. Reaaliaikainen ennustaminen mahdollistaa paremman glukoosikontrollin ja voi lisätä automaatiota tyypin 1 diabeteksen hoitoon.