Digilaitteiden ongelmakäytön vaikutukset nuorten toiminnanohjauksen kehittymiseen - Leppänen, Lauri (2023)
Digilaitteet ovat lyhyessä ajassa muodostuneet keskeiseksi osaksi ihmisten arkea. Monet käyttävät laitteita päivittäin, ja jopa hyvin nuorilla lapsilla on pääsy laitteisiin. Ylenpalttinen digilaitteiden käyttö on alkanut herättämään huolta siitä, voiko käytöllä olla haitallisia seuraamuksia. Tämä kirjallisuuskatsaus pyrkii selvittämään, onko digilaitteiden ongelmakäytöllä vaikutusta nuorten keskittymiskykyyn, muistiin tai tiedonkäsittelyyn.