Dystopia Haro Ason mangassa Alice in Borderland - Juudin, Silja (2023)
Tässä kandidaatintutkielmassa tarkastelen dystopiaa ja sen esittämistä Haro Ason mangassa Alice in Borderland (2011; 2022). Keskityn tutkimaan sitä, millainen mangan Borderland on dystopiana ja miten sen dystooppisuutta rakennetaan sarjakuvassa erilaisten sanallisten ja kuvallisten keinojen kautta. Näiden lisäksi tarkastelen myös mangan henkilöhahmojen osuutta dystopian rakentumisessa.