Testausstrategia Salesforce-kehitykseen - Virtanen, Otto; Lehikoinen, Samuel (2023)
Jatkuvasti kehittyvässä ohjelmistokehitysmaailmassa testaus voi usein olla ero onnistumisen ja epäonnistumisen välillä. Tästä huolimatta monet organisaatiot kamppailevat johdonmukaisen testausstrategian luomisessa, mikä voi johtaa kalliisiin virheisiin ja viivästyksiin. Tämän Pro Gradu -tutkielman tavoitteena on suunnittelutieteen periaatteita noudattaen käsitellä tätä haastetta kohdeorganisaation kannalta ehdottamalla artefaktia kattavan testausstrategian muodossa. Tätä strategiaa kehitettiin ja testattiin kirjallisuuden ja tapaustutkimusten avulla, millä saavutettiin huomattavia parannuksia testauksen tehokkuudessa ja tarkkuudessa. Muodostettu artefakti tarjoaa organisaatioille etenemissuunnitelman saavuttaakseen yhtenäisemmän ja tehokkaamman testauslähestymistavan, millä saavutetaan parempia tuloksia ohjelmistokehitysprojekteissa.