Korpusavusteinen diskurssintutkimus ukrainalaispakolaisista Ylen verkkojulkaisuissa - Massinen, Emilia (2023)
Tässä kandidaatintutkielmassa tutkitaan pakolaisdiskursseja Ylen ukrainalaispakolaisista kertovissa verkkoartikkeleissa. Tutkielmassa selvitetään, minkälaisia merkityksiä ukrainalaispakolaisiin liitetään Ylen verkkoartikkeleissa. Tutkimuksen aineistona käytetään itse koottua korpusta, joka sisältää kaikki pakolai-sanavartalon sisältävät Ylen verkkoartikkelit aikaväliltä 24.2.2022–30.1.2023. Tutkimuksen teoreettismetodologisena viitekehyksenä käytetään korpusavusteista diskurssintutkimusta (CADS).