The dark side of social media : why is social media so addictive? - Ebrahim, Fiona (2023)
Sosiaalisesta mediasta on muodostunut huomattava osa jokapäiväistä elämäämme. Sosiaalisella medialla on paljon hyötyjä, mutta sen mukana tulee myös haittapuolia ja negatiivisia seurauksia, joita ei ole tutkittu vielä niin paljon.