Trauman representaatio Hanna-Riikka Kuisman romaanissa Viides vuodenaika - Hallamäki, Sara (2023)
Tarkastelen kandidaatintutkielmassani trauman representaatiota Hanna-Riikka Kuisman romaanissa Viides vuodenaika (2016). Olen rajannut tutkimuskysymykseni tarkastelemaan, miten traumaa representoidaan kerronnallisin keinoin ja millaisen mielikuvan romaani rakentaa traumasta. Hyödynnän tutkimuksessani traumafiktion tutkimuksen kenttää sekä narratologiaa.