npm-pakettiekosysteemin haavoittuvuudet - Pigg, Henri (2023)
Tässä tutkielmassa käsitellään npm-paketinhallintajärjestelmälle tyypillisiä haavoittuvuuksia, uhkia ja muita pakettiekosysteemeille tyypillisiä ongelmia. Lisäksi tutkielma pyrkii tarjoamaan erilaisia kehitettyjä ratkaisuja ongelmien ehkäisemiseksi. Tutkimusmenetelmänä on kirjallisuuskatsaus aiheita käsitteleviin tutkimuksiin ja artikkeleihin. Tutkimustulokset selventävät parhaita käytänteitä, joita tulisi hyödyntää ongelmien välttämiseksi.