Representations of Harry Styles in Independent’s online news headlines - Jokela, Josefiina (2023)
Tässä tutkielmassa tavoitteena oli selvittää millaisia representaatioita muusikko Harry Stylesista löytyy brittiläisen verkkolehden Independentin uutisotsikoista, ja mitä ne kertovat hänen maskuliinisuudestaan. Vastaavanlaisia tutkimuksia on tehty paljon kuuluisista naishahmoista, mutta maskuliininen näkökulma representaatioiden tutkimuksessa on vajavainen. Representaatioiden tutkiminen on tärkeää, sillä ne kertovat miten ihmiset näkevät ympärillään olevan maailman ja sen lukuisat eri ilmiöt.