"Jollain lailla olemme kaikki kuitenkin loppupeleissä yksin" : työikäisten naisten kokema yksinäisyyteen liittyvä ulkopuolisuus - Pärssinen, Otto (2023)
Tässä tutkimuksessa tutkin työikäisten naisten kokemaa yksinäisyyteen liittyvää ulkopuolisuutta. Tutkimuksessa tarkastelen, minkälaista yksinäisyyteen liittyvää ulkopuolisuutta työikäiset naiset kokevat ja minkälaisissa suhteissa tuo koettu ulkopuolisuus ilmenee. Tutkimus on laadullinen tutkimus. Tutkimusaineistona käytän kyselyaineistoa, jossa oli kerätty ihmisten kirjoituksia liittyen yksinäisyyteen ja sen herättämiin tunteisiin sekä kokemuksiin (n = 20). Tutkimukseni teoreettinen viitekehys on sosiaalinen konstruktionismi. Tutkimusmenetelmänä käytän narratiivista analyysia.