Yläkouluikäisten nuorten kokemuksia vallankäytöstä ja konflikteista vertaissuhteissa - Ahonen, Riikka (2023)
Tämän tutkielman tarkoituksena on selvittää yläkouluikäisten nuorten kokemuksia vertaissuhteissa tapahtuvasta vallankäytöstä ja konflikteista. Tutkimuksen tavoitteena on tehdä näkyväksi nuorten vertaissuhteita ja niissä tapahtuvaa vallankäyttöä sekä sen vaikutusta nuorten elämään niin koulussa kuin vapaa-ajalla.