Itävalta - itsenäinen valtio vai osa Saksaa? : Itävallan natsismi The Manchester Guardianin kuvaamana - Salenius, Niilo (2021)
Kandidaatintutkielmani tarkastelee Itävallan poliittista tilannetta vuosien 1933-1938 välisenä aikana. Alkuperäislähteenäni toimivat The Manchester Guardian -lehden pääkirjoitukset.