Kaunokirjallisuuden kustannuspäätökset : haastatteluissa kustantamoiden edustajat - Lassander, Henri (2023)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, minkälaisia kaunokirjallisuuden käsikirjoituksia, erityisesti romaaneja, kustantamot hyväksyvät julkaisuohjelmaansa ja minkälaiset asiat kaunokirjallisuuden käsikirjoituksessa tai sen kirjoittajassa vaikuttavat kustannuspäätöksen tekemisessä.