Opettajan ja oppilaiden välinen vuorovaikutus liikunnan etäopetuksessa covid-19-pandemian aikana - Ek, Eino; Eerola, Anna (2023)
Keväällä 2020 suomalaisessa koulujärjestelmässä siirryttiin etäopetukseen koronaviruspandemian vuoksi. Koska Suomessa ei ole aiemmin järjestetty laajamittaista liikunnan etäopetusta, on sen tutkiminen aiheellista. Tässä tutkielmassa selvitettiin erilaisia liikunnan etäopetuksessa käytettyjä vuorovaikutuskanavia sekä opettajan ja oppilaan välisen vuorovaikutuksen mahdollisuuksia ja rajoitteita.