Kansainvälisen onnellisuustutkimuksen merkityssisällöt : hermeneuttinen analyysi ”World Happiness Report 2022” julkaisusta - Roikola, Heli (2023)
Tarkastelen työssäni kansainvälisen onnellisuustutkimuksen puitteissa tuotettua tutkimusjulkaisua, englanninkieliseltä nimeltään ”World Happiness Report 2022”. Tarkoitukseni on havainnollistaa aineistosta avautuvia tulkinnanmahdollisuuksia ja kansainvälisen onnellisuustutkimuksen kontekstia postmodernismin teoreettiseen viitekehykseen tukeutuen. Humanistisen kulttuurintutkimuksen näkökulmasta määrittelemäni tutkimusongelma liittyy aineistossa esitetyn tiedon sovellettavuuteen. Ongelmanasettelua seuraa tutkimuskysymys: minkälaisia merkityssisältöjä aineistosta avautuu hermeneuttisen analyysin keinoin?