Lapsen paikkasuhteen rakentuminen : 3. -luokkalaisten kertomia merkityksiä mielipaikoistaan - Honkavaara, Sanna (2023)
Tutkimuksen aihepiiri liittyy paikkalähtöiseen kasvatukseen ja sen tavoitteena on saada selville, millaisia 3. luokkalaisten ulkona olevat vapaa-ajan mielipaikat ovat, ja millaisten asioiden kautta lapset rakentavat paikkasuhdettaan.