Musiikinopettaja toimivan vuorovaikutusilmapiirin luojana, kehittäjänä ja ylläpitäjänä - Koskela, Inga (2023)
Tämä kanditutkielmani on kirjallisuuskatsaus, jossa tarkastelen toimivaa vuorovaikutusilmapiiriä yläkoulun musiikintunnilla. Käsittelen aihetta opettajan näkökulmasta ja pohdin, millä keinoilla musiikinopettaja voi kehittää ja ylläpitää musiikintuntien vuorovaikutusilmapiiriä. Aihetta on tärkeä tutkia, sillä toimiva vuorovaikutusilmapiiri on merkityksellistä oppimisen ja opettamisen kannalta.