Handlungsorientierte Grammatik : Ein Materialpaket zur Wortstellung für den finnischen DAF-Unterricht auf B1-Sprachniveau - Lehti, Senni (2023)
Toiminnallisuus on tällä hetkellä pedagogiikassa pinnalla oleva käsite. Tässä kandidaatintutkielmassa kehitellään lukio-opetukseen soveltuva saksan kielen opetusmateriaalipaketti, joka yhdistää kieliopin kertauksen ja toiminnallisuuden. Oppimateriaalipaketin avulla kerrataan ja vahvistetaan osaamista saksan sanajärjestyksen suhteen pysäkkityöskentelyä hyödyntäen. Materiaalipaketin tehtävien suorittamiseen on eriyttämistä ajatellen tarjolla myös vaihtoehtoisia versioita.