«Критическое отношение молодых финнов к России» : Конструирование образа в статьях Helsingin Sanomat - Gukov, Anna-Sofia (2023)
Tässä kandidaatintutkielmassa tarkastelen, millaisen kuvan suomalainen lehdistö välittää lukijoille Venäjää koskevista uutisista. Tutkimuksen kohteena on erityisesti nuoret ja heidän suhtautumisensa Venäjään. Tutkimus oli luonteeltaan laadullinen ja aineistoa lähestyttiin semioottisen analyysin avulla, jotta tutkimuskysymyksiin saataisiin mahdollisimman kattava vastaus.