Alakoulun juhlakulttuuri - Saarikoski, Aliisa (2023)
Tämä kandidaatintutkielma on kirjallisuuskatsaus, jossa tarkastelen alakoulun juhlakulttuuria. Esittelen alakoulun juhlaperinteiden syntyhistoriaa. Tarkastelen, miltä perinteiset juhlat näyttävät nykyaikana, ja kartoitan niiden muutosta osana muuttuvaa yhteiskuntaa. Esittelen uudempia koulun juhlia, jotka ovat muodostuneet osaksi koulun juhlakalenteria.