"Joillekin äitienpäivä voi olla äiditön päivä" : vanhemman sairauden ja kuoleman kuvaus sekä lapsen trauma Petja Lähteen Surunsyömässä - Huovari, Eetu (2022)
Tässä tutkielmassa tarkastelen kuoleman kuvausta sekä päähenkilön trauman ilmenemistä Petja Lähteen teoksessa Surunsyömä. Tarkastelen myös millaisia traumafiktion piirteitä teoksessa on.