Naisen seksuaalisuuteen liitetyt diskurssit Suomi24-keskustelupalstalla - Hynönen, Siiri (2023)
Naisen seksuaalisuus on aihe, joka on kautta historian jakanut mielipiteitä. Mielipiteet jakautuvat myös nykypäivänä kahtia: joko naisen seksuaalisuutta ihaillaan tai paheksutaan. Tässä tutkielmassa tarkastelen, mitä diskursseja naisen seksuaalisuuteen liitetään Suomi24-keskustelupalstalla. Tutkimuskysymykseni ovat: 1) Mitä diskurssiprosodioita haun nainen + seksuaalisuus avainsanat muodostavat Suomi24-korpuksessa? 2) Millaisia diskursseja naisen seksuaalisuuteen liitetään Suomi24-korpuksessa?