Varhaiskasvatusjohtajien inkluusiokäsitykset ja inkluusion vaikutukset päätöksentekoon - Käkönen, Johanna (2023)
Laadullinen tutkimus varhaiskasvatusjohtajien inkluusiokäsityksistä sekä inkluusion vaikutuksista päätöksentekoon.