Opettajien käsityksiä roolistaan kotouttamisen edistäjänä - Perokorpi, Inka; Komulainen, Vilma (2023)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää opettajien käsityksiä omista rooleistaan kotouttajana Äidit mukana -hankkeessa sekä saada tietoa kotoutumista edistävistä tekijöistä. Kotoutumista tarkasteltiin yksilön ja kotouttamista yhteiskunnan tasolla.