Rakenteellinen sosiaalityö työmenetelmänä - Leinonen, Mari (2023)
Tämän tutkielman aiheena oli tarkastella rakenteellista sosiaalityötä työmenetelmänä. Tutkielma vastaa kysymyksiin miten rakenteellisen sosiaalityön osa-alueet toteutuvat sosiaalityön käytännössä ja miten rakenteellisen sosiaalityön toteutumista voidaan edistää.