Ruoan verkkokauppojen käyttöliittymämuutosten vaikutus kuluttajien ruokavalintojen terveellisyyteen

Bibliographic Details
Main Author: Leinonen, Miisamaria
Other Authors: Liikuntatieteellinen tiedekunta, Faculty of Sport and Health Sciences, Liikunta- ja terveystieteet, Sport and Health Sciences, Jyväskylän yliopisto, University of Jyväskylä, Terveyskasvatus, Health Education, 50411
Format: Bachelor's thesis
Language:fin
Published: 2023
Subjects:
Online Access: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/85492
_version_ 1799746677297381376
annif_keywords_txtF_mv ruoka kuluttajat verkkokauppa kuluttajakäyttäytyminen elintarvikkeet
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p3670 http://www.yso.fi/onto/yso/p1397 http://www.yso.fi/onto/yso/p9457 http://www.yso.fi/onto/yso/p8576 http://www.yso.fi/onto/yso/p6580
author Leinonen, Miisamaria
author2 Liikuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Sport and Health Sciences Liikunta- ja terveystieteet Sport and Health Sciences Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Terveyskasvatus Health Education 50411
author_facet Leinonen, Miisamaria Liikuntatieteellinen tiedekunta Faculty of Sport and Health Sciences Liikunta- ja terveystieteet Sport and Health Sciences Jyväskylän yliopisto University of Jyväskylä Terveyskasvatus Health Education 50411 Leinonen, Miisamaria
author_sort Leinonen, Miisamaria
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
department_txtF Liikunta- ja terveystieteet
faculty_txtF Liikuntatieteellinen tiedekunta
first_indexed 2023-02-16T21:01:10Z
format Kandityö
format_ext_str_mv Opinnäyte Kandityö
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Ruoan verkkokauppojen k&#xE4;ytt&#xF6;liittym&#xE4;muutosten vaikutus kuluttajien ruokavalintojen terveellisyyteen</title><creator>Leinonen, Miisamaria</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Liikuntatieteellinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Sport and Health Sciences</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Liikunta- ja terveystieteet</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Sport and Health Sciences</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Terveyskasvatus</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Health Education</contributor><contributor type="oppiainekoodi">50411</contributor><subject type="other">ruoan verkkokauppa</subject><subject type="other">ruokavalinnat</subject><subject type="other">k&#xE4;ytt&#xF6;liittym&#xE4;muutos</subject><subject type="yso">ruoka</subject><subject type="yso">verkkokauppa</subject><available>2023-02-16T08:43:29Z</available><issued>2023</issued><type lang="en">Bachelor's thesis</type><type lang="fi">Kandidaatinty&#xF6;</type><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/85492</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-202302161764</identifier><language type="iso">fi</language><rights type="copyright" lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="copyright" lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202302161764</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/85492/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202302161764.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-202302161764.pdf" type="application/pdf" length="867828" sequence="1"/><recordID>123456789_85492</recordID></qualifieddc>
id jyx.123456789_85492
language fin
last_indexed 2024-05-13T20:04:43Z
main_date 2023-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2023
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/85492\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-202302161764.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-202302161764.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
oppiainekoodi_txtF 50411
publication_first_indexed 2023-02-16T21:01:10Z
publishDate 2023
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Leinonen, Miisamaria Ruoan verkkokauppojen käyttöliittymämuutosten vaikutus kuluttajien ruokavalintojen terveellisyyteen ruoan verkkokauppa ruokavalinnat käyttöliittymämuutos ruoka verkkokauppa
subject_txtF Terveyskasvatus
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_85492&index=0&size=large
title Ruoan verkkokauppojen käyttöliittymämuutosten vaikutus kuluttajien ruokavalintojen terveellisyyteen
title_full Ruoan verkkokauppojen käyttöliittymämuutosten vaikutus kuluttajien ruokavalintojen terveellisyyteen
title_fullStr Ruoan verkkokauppojen käyttöliittymämuutosten vaikutus kuluttajien ruokavalintojen terveellisyyteen Ruoan verkkokauppojen käyttöliittymämuutosten vaikutus kuluttajien ruokavalintojen terveellisyyteen
title_full_unstemmed Ruoan verkkokauppojen käyttöliittymämuutosten vaikutus kuluttajien ruokavalintojen terveellisyyteen Ruoan verkkokauppojen käyttöliittymämuutosten vaikutus kuluttajien ruokavalintojen terveellisyyteen
title_short Ruoan verkkokauppojen käyttöliittymämuutosten vaikutus kuluttajien ruokavalintojen terveellisyyteen
title_sort ruoan verkkokauppojen käyttöliittymämuutosten vaikutus kuluttajien ruokavalintojen terveellisyyteen
title_txtP Ruoan verkkokauppojen käyttöliittymämuutosten vaikutus kuluttajien ruokavalintojen terveellisyyteen
topic ruoan verkkokauppa ruokavalinnat käyttöliittymämuutos ruoka verkkokauppa
topic_facet käyttöliittymämuutos ruoan verkkokauppa ruoka ruokavalinnat verkkokauppa
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/85492 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202302161764
work_keys_str_mv AT leinonenmiisamaria ruoanverkkokauppojenkäyttöliittymämuutostenvaikutuskuluttajienruokavalintojen