Luottamuksellinen vuorovaikutussuhde osana aikuissosiaalityön asiakastyötä - Asp, Anne (2023)
Tutkielman tehtävänä oli tarkastella asiakkaan ja sosiaalityöntekijän luottamuksellista vuorovaikutussuhdetta. Tutkielman tavoitteena oli selvittää, millaisia vaikutuksia luottamuksella tai sen puuttumisella on sosiaalityöntekijän ja asiakkaan väliseen vuorovaikutussuhteeseen. Lisäksi tavoitteena oli selvittää, miten sosiaalityöntekijä voi edistää luottamuksellista vuorovaikutussuhdetta aikuissosiaalityössä.