Digitalisaatio ja tulevaisuuden osaamistarpeet tilintarkastustehtävissä - Huhtamo, Joonas (2023)
Teknologia on kehittynyt nopeasti ja se vaikuttaa organisaatioihin toimialasta riippumatta. Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli tutkia, miten digitalisaatio ja teknologian kehittyminen vaikuttavat tulevaisuuden osaamistarpeisiin tilin-tarkastustehtävissä. Tutkimuksessa analysoitiin, mitä taitoja tulevaisuudessa tilintarkastajilta tullaan vaatimaan, kun tilintarkastuksessa hyödynnetään yhä kehittyneempiä IT-järjestelmiä ja ohjelmistoja.