Katsaus naisiin kohdistuvan hengellisen väkivallan sukupuolistuneisiin erityispiirteisiin - Luoma, Eevi (2022)
Tässä kandidaatintutkielmassa syvennyn erittelemään ja tarkastelemaan naisiin kohdistuvan hengellisen väkivallan sukupuolistuneita erityispiirteitä. Tutkimustehtävänäni tässä tutkielmassa oli integroivan kirjallisuuskatsauksen keinoin selvittää, millaisia erityispiirteitä hengellisellä väkivallalla voi olla sen kohdistuessa konservatiiviskristillisten yhteisöjen naisjäseniin. Tulkitsen tutkielman teeman olevan merkityksellinen ennen muuta siitä syystä, että katson sosiaalityöllä olevan tärkeä tehtävä erityisen haavoittuvaisessa asemassa olevien ihmisten auttamisessa sekä piiloon jäävän väkivallan tunnistamisessa.