Aikuissosiaalityötä tulkin välityksellä : sosiaalialan ammattilaisten näkökulmasta - Gurung, Hanna (2022)
Maisteritutkielmassani olen tutkinut aikuissosiaalityön ammattilaisten kokemuksia ja näkökulmia tulkkien käytöstä asiakastyössä. Olen tutkinut miten sosiaalialan ammattilaiset arvioivat tulkin tarpeen, minkälaisia odotuksia sosiaalialan ammattilaisilla on tulkkauksesta sekä miten työntekijät kokevat asiakastapaamisen sujuvan tulkin välityksellä. Näistä muodostui tutkielmani tutkimuskysymykset.