Diskursiivinen kamppailu ruumiin hallinnan rajoista : synnytysväkivaltaa koskeva mediakeskustelu - Rusanen, Elina (2022)
Tässä tutkimuksessa tarkasteltiin synnytysväkivaltaan liittyvää mediakeskustelua. Tutkimuksen tarkoituksena oli tehdä analyysi synnytysväkivaltaa koskevista diskursseista sekä näiden konteksteista ja tehdä tämän perusteella tulkinta siitä, mitä tarkoittaa synnyttäjän ruumiin hyvin hallitseminen.