Kuka suojelee ja ketä? : johtamistyön tasot sosiaalityössä kohdattavaa asiakasväkivaltaa käsittelevissä tutkimuksissa - Väisänen, Henna (2022)
Kandidaatintutkielmassani tutkin asiakasväkivaltaa sosiaalityössä esiintyvänä ilmiönä ja siihen liittyviä johtamiskäytäntöjä. Kuvailen sosiaalityöntekijöiden kohtaamaa asiakasväkivaltaa ja sen seurauksia niin työntekijälle kuin hänen edustamalleen organisaatiolle. Tämän lisäksi analysoin asiakasväkivaltaa koskevia tutkimuksia kirjallisuuskatsauksen menetelmällä hyödyntäen teoreettisena taustana Colby S. Petersin määrittelemiä sosiaalityön johtamisen tasoluokitteluja.