Laaja-alaisten erityisopettajien kokemuksia työnkuvastaan alakoulussa - Huotari, Oskari (2023)
Laaja-alaisen erityisopettajan työnkuva ei ole enää samanlainen, mitä se oli vuosituhannen alussa. Työnkuva on muuttunut kolmiportaisen tuen käyttöönoton jälkeen esimerkiksi kasvaneen oppilasmäärän vuoksi. Tässä tutkimuksessa pyritään selvittämään, millaisia kokemuksia laaja-alaisilla erityisopettajilla on työnkuvastaan. Tarkemmin perehdytään siihen, mitä heidän työnkuvaansa kuuluu ja mitä asioita he pitävän työn mielekkyyttä ylläpitävinä tai kuormittavina. Lisäksi halutaan selvittää, millaisena erityisopettajat näkevät työnsä tulevaisuudessa.