Lapsiperheiden häätöjen ennaltaehkäisy taloussosiaalityön avulla - Hassinen, Heli (2023)
Tutkielma käsittelee lapsiperheiden häätöjen ennaltaehkäisyä taloussosiaalityön kontekstissa. Tutkielmassa tarkastellaan, miten kirjallisuudessa esitetään taloussosiaalityön merkitys lapsiperheiden vuokraveloista aiheutuneiden häätöjen ennaltaehkäisyssä. Lisäksi selvitän, toteutuuko kuntien tarjoamassa taloussosiaalityössä eettisesti hyvän sosiaalityön kriteerit.