Sosiaalityön asiantuntijuuden vahvistaminen moniammatillisessa yhteistyössä - Kempe-Jalonen, Hanna (2022)
Tämän tutkielman tarkoituksena on selvittää olemassa olevan tutkimustiedon avulla, mitkä tekijät vahvistavat sosiaalityön asiantuntijuutta moniammatillisessa yhteistyössä. Tarkastelen sosiaalityön asiantuntijuuden vahvistamiseen vaikuttavia tekijöitä Laura Bronsteinin (2003) teoreettisen moniammatillisen yhteistyömallin avulla. Tavoitteenani on tarkastella, tarjoaako malli keinoja asiantuntijuuden vahvistamiseen moniammatillisessa yhteistyössä ja lisäksi lisätä ymmärrystä asiantuntijuuteen vaikuttavista tekijöistä.