Työyhteisöviestintä etätyöntekijöiden työuupumuksen ennaltaehkäisyssä - Jortikka, Iiris (2022)
Työuupumuksesta on tullut merkittävä työterveysongelma, mutta työuupumuksen ennaltaehkäisyyn voidaan vaikuttaa yksilökeskeisillä sekä organisaatiokeskeisillä keinoilla. Tässä tutkielmassa työuupumuksen ennaltaehkäisyä tarkastellaan organisaation näkökulmasta, työyhteisöviestinnän keinoin. Työnteon tapoihin ja siten myös työyhteisöviestinnän tarpeisiin on lähiaikoina vaikuttanut merkittävästi se, että työn tekeminen ajasta ja paikasta riippumatta on yleistynyt, ja siksi tässä tutkielmassa tarkastellaan etätyöntekijöiden työuupumuksen ennaltaehkäisyä.