Katsaus Infrastructure as Code työkaluihin - Ryhänen, Samuli (2023)
Tämän kandidaattitutkielman tarkoituksena on selventää pilvipalveluiden yhteydessä käytettävien kehitystyökalujen myötä syntynyttä Infrastructure as Code-käytäntöä, esitellä aihealueen tutkimuksia sekä vertailla sitä varten kehiteltyjä työkaluja ja niiden ominaisuuksia. Työkalujen vertailu on rajoitettu, niin että siinä on painettu työkalun kykyä hyödyntää kestäviä, luotettavia, tietoturvallisia sekä muita alan hyviä käytänteitä.