Videopelien vaikutus englannin kielen oppimiseen - Vikström, Jaakko (2023)
Kandidaatintutkielmassa tarkastelen kirjallisuutta videopelien vaikutuksesta pelaajan englannin kielen taitoihin. Videopelien pelaaminen on erittäin yleistä varsinkin nuorien keskuudessa ja sen takia sen vaikutuksia on tärkeä tarkastella. Tutkimuksia negatiivisista vaikutuksista on paljon, mutta positiivisista vaikutuksista ei ole yhtä paljon tutkimusta.