Miten käyttää salasanoja turvallisesti - Pishehgar, Arian (2023)
Tämä kirjoitelma tarkastelee salasanojen turvallista käyttämistä nykypäiväisissä järjestelmissä. Kirjoitelmassa käydään läpi erilaisia kriteereitä, joita turvalliselle salasanalle on ja ongelmat, jotka niiden muistettavuudesta tulevat ilmi. Lopussa todetaan, että salasanamanagerien käyttö on tällä hetkellä turvallisin tapa ylläpitää käyttäjätunnuksia ja salasanoja eri palveluihin yhdessä kaksivaiheisen tunnistautumisen kanssa.