Musiikin muovaamat sankari ja vihollinen : intermediaaliset musiikkiviittaukset ja henkilöhahmojen rakentuminen Hirohiko Arakin JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable -mangassa - Autio, Laura (2022)
Tutkielmassa käsittellään intermediaalisia musiikkiviittauksia Hirohiko Arakin mangassa JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable keskittyen kahteen keskeiseen henkilöhahmoon, Josuke Higashikataan ja Yoshikage Kiraan. Tutkimuksessa selvitetään, mitä ja millaisia intermediaalisia viittauksia musiikkiin Josuken ja Kiran henkilöhahmoissa yhdistetään sekä minkälaisia tulkintoja ja merkityksiä nämä viittaukset luovat henkilöhahmojen rakentajina.