Yleisötapahtumien tietoliikenneratkaisut - Tirronen, Roope (2023)
Tässä tutkielmassa selvitetään, millaisilla ratkaisuilla saadaan langattomat verkot toimimaan paremmin yleisötapahtumissa tai ylipäätään tilanteissa, joissa usea käyttäjä pyrkii pienellä alueella käyttämään langattomia verkkoja.