Svenskstuderandenas upplevelse av nyttan med feedback vid ett finskt universitet - Malminen, Meri (2023)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, miten ruotsinopiskelijat eräässä suomalaisessa yliopistossa kokivat yliopistossa saamansa palautteen. Tutkimuskysymykset liittyivät palautteen tyyppiin ja kohteeseen, sen koettuun hyötyyn ja siihen, millaista palautetta he haluaisivat jatkossa saada. Tutkimuksessa keskityttiin erityisesti kirjallisten töiden palautteeseen.