Muutoksen tukeminen ja luottamuksen asema sijaishuollon aikaisessa vanhemmuustyössä - Landin, Sari (2023)
Tämä tutkielma käsittelee lastensuojelun sijaishuollon aikaista vanhemmuustyötä sosiaalisen muutostyön ja luottamuksen näkökulmista. Tarkastelen aiemman tutkimuskirjallisuuden perusteella, onko sijaishuollon aikainen vanhemmuustyö luonteeltaan muutosta tukevaa sosiaalityötä. Tarkastelen erityisesti työskentelyn tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta sekä sosiaalityöntekijän ja vanhempien välisen yhteistyön toimivuutta. Selvitän lisäksi, minkälainen asema luottamuksella on sijaishuollon aikaisessa vanhemmuustyössä.