WWW-sovellusten loogiset haavoittuvuudet - Lehtoniemi, Matti (2023)
Tutkielman tavoitteena on luoda selkeä kuva siitä, mitä WWW-sovellusten loogiset haavoittuvuudet ovat teoreettisesti, miten ne ovat realisoituneet ja mitä niiden torjumiseksi voidaan tehdä. Taustalla on tarve ymmärryksen parantamiseksi miten haavoittuvuus voi syntyä ja mihin se voi johtaa yhä laajemmin käytössä olevissa WWW-sovelluksissa.